Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Bak jegyűeknek!!!)

 Bak:

Színei: 
Fekete, sötétszürke, antracit, ólomszín, sötét színek

Milyen textilt viseljen? 
Lóden, sávoly és csinvat anyagok, lehetőleg minta nélkül, egyszínűek.

Öltözködése jellemzői: 
Szolid, felelősségteljes jelenség, akinek jó a gyakorlati érzéke, és sok esetben a kézügyessége. Fellépése tökéletesen mentes minden affektálástól, nyugodt és tárgyilagos, szabályszerű, komoly és korrekt. Tekintete határozott, hangja tiszta és enyhén száraz. Megjelenése minden szempontból annyira szabályos, hogy angol lordra, vagy vasladyre emlékeztet, és kétségtelen szépsége csak második pillantásra tűnik fel.

Öltözködésében a hagyományos eleganciát részesíti előnyben, a régi, jól bevált modelleket a divat futó szeszélyeivel szemben. A divat terén a hagyományos, klasszikus szabásvonalakat kedveli, ruhái megválasztásánál elsősorban arra ügyel, hogy jól mutassanak rajta, s csak azután érdekli a divat. Szereti az egyszerű sötét ruhákat, amelyek igen jól állnak neki, kiemelik erőteljes személyiségét és jellegzetes eleganciáját.

A Bak férfi öltözéke: 
Rendezett, tartós munkaruházat, jó minőségben. Ritkán visel bármiféle ékszert, még a jegygyűrűt is nehezen viseli, bár hűséges típus. Fekete, vagy antracit színű fűzős cipőben jár, praktikus, zipzáras kis lódenkabátkában és aktatáskával. Estélyen angolos öltönyben érkezik, úgy, ahogy az alkalomhoz éppen illik. Soha nem lógna ki a sorból, hiszen így viselkedik egy igazi férfi, és ő kétségtelenül az!

A Bak nő öltözéke: 
Akár egy nővérke, feketében fehérben, rakott szoknyában, csíkos blúzban, kék fehérben fekete golfcipőben jár, hétköznaponként. Kétségtelenül puritán. Ha azonban meg kell jelennie, hosszú bő bársonyszoknyában, klasszikus szabású blúzzal, és brill nyaklánccal érkezik, esetleg csuklyás keppel lepi meg az egybegyűlteket.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 16193
Hónap: 451
Nap: 14