Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Bika jegyűeknek!!!)

 Bika:

Színei:

barnák, agyag színek, terrakotta, korall szín, halványzöld

Milyen textilbe öltözzön? 
Brokát anyagok és a finom természetes, puha, például a gyapjú anyagok illenek hozzá.

Öltözködése jellemzői: 
Mindenből a legjobbat választja – így a divatholmikból is. Ez esetben leginkább a funkcionális darabokat kedveli (ami tükrözi gyakorlatias gondolkodását, a cicomák elutasítását), előnyben részesíti a klasszikus, egyszerű szabásvonalat, ám mindig magatartásához illően, azaz elegánsan öltözködik, anélkül, hogy ez valamilyen erőfeszítésébe kerülne.

A Bika férfi öltözéke: 
Vastag talpú cipőben, Erdélyben kötött vastag, magas nyakú pulcsiban érzi jól magát. Ez elrejti bikanyakát, és jó meleg is. Natúr bőr holmikat választ, legyen szó cipőről, táskáról. Gyakran hord birkabőr sapkát, vagy népies kalapot. Eleve vonzódik a népviselethez, vagyis a földhöz, mert ez az élete alapeleme. Partin szmokingban, csokornyakkendővel jelenik meg, lakkcipőben, mivel a hagyományos megoldások mindig jónak tűnnek.

A Bika nő öltözéke: 
Melegszívű, érzékeny nő, aki magától értetődő természetességgel viseli nőiességét, és csak úgy sugárzik belőle a természetes szépség. Megjelenése vonzó, barátságos tekintetében szívélyesség csillog, hangja lágy és búgó. Kedveli a testét kiemelő ruhákat, amelyek hangsúlyozzák a nőiességét, de hivalkodás nélkül. A természetes, puha anyagokat, a natúr színeket részesíti előnyben. Estélyre elegáns brokátruhában jelenik meg, igazgyöngysorral.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 16193
Hónap: 451
Nap: 14