Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Halak jegyűeknek!!!)

 Halak:

Színei:
Jég kék, világoszöld, vaku színek, fémes színek.

Milyen textilt viseljen? 
Pettyesre, vagy csíkosra nyomott pamutszövetet, kékfestőt viselhet.

Öltözködése jellemzői: 
Független, közvetlen ember, akiben sokszor valami különleges, egyedi vonás van. Fellépése szertelen vagy akár provokatív, Tekintete élénk, hangja könnyed és szárnyaló. Mindig az élvonalban halad, egyaránt fogékony az újra, az eredetire a divatban és a hajviselet tekintetében.

Öltözködésén is meglátszik, hogy ízlése nem szokványos, és hogy szereti a stílustörést. Magától értetődő természetességgel visel olyan ruhákat már ma, amelyek csak egy-két év múlva jönnek majd divatba. Esztétikai érzékébe bőven belefér, hogy rikító színű vagy műanyagból, nejlonból készült holmikat, meghökkentő divatékszereket hordjon, szerinte ilyen a korszellem, és őt az inspirálja.

A Vízöntő férfi öltözéke: 
Munkaoverallokban, vagy kertésznadrágokban jár, néha kissé bohócos. Változatosan hord csokornyakkendőt, akár pettyeset, vagy csíkosat. Ejtőernyőselyemből készült dzsekit, vagy más különös holmit is felfedezhetünk szekrényében. Estélyre is így érkezik, csokornyakkendős sajátos eleganciával.

A Vízöntő nő öltözéke: 
Odahaza répanadrágot és bő, hosszú pólót visel, akár pöttyöset a kockással, mindegy. Neki jól áll. Sokat jár zokniban, de tornacipőben, kosárlabdacipőben is látni őt. Estélyi megjelenése is formabontó, akár egy tüll tütüben, (balettszoknya) is megjelenik, flitteres blúzzal, és balerina cipőcskével, szalaggal a bokáján.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 16193
Hónap: 451
Nap: 14