Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Kos jegyűeknek!)

 Kos:

Színei: 

Minden tüzes szín, a világos égőpiros, a vérvörös, és a tűz mintás anyagok.

Milyen textilbe öltözzön? 
A denim és a muszlin anyagok illenek hozzá, lehetőleg minta nélkül, vagy nonfiguratív, tüzes átmenetekben. Bátran válasszon erőteljes színeket!

Öltözködése jellemzői: 
Fellépése határozott és magabiztos, tekintete rámenős és büszke, hangja erőteljes. Sportos típus, egész lényéből fiatalos, kortalan könnyedség árad.

Farmerben és pólóban érzi magát legjobban, vagy pedig valamilyen hasonlóan laza, kényelmes ruhában, ami nem akadályozza a mozgásban. Öltözködésében az erős vörös színárnyalatokat kedveli, ami felhívja rá mások figyelmét.

A Kos férfi öltözéke: 
Ha sportolni megy, szívesen visel élénkebb színű teniszcipőt, de neki találták ki a pilótadzsekit is. Bátran húz színes farmert egyszerű pólóval, vagy kényelmes inggel. Ha partira megy, inkább a sportos eleganciát, a farmeröltönyt keresi, mondjuk félúton megcsomózott bőr nyakkendővel, nyitott nyakú inggel. Mokaszint visel a lábán és biztos, hogy sportos az órája! Kicsit Belmondo-s jellegű, kortalan.

A Kos nő öltözéke: 
Kalandornő ruhákat kedveli, igazi amazon. Sportos színes farmerbe, vagy kényelmes muszlin blúzban jár hétköznaponként. Kényelmes cipőben, főleg alacsony sarkú, teniszcipőféle cipőkben jár. Ha partira megy, azonban előkerülnek a szívdöglesztő magas sarkú vörös lakkcipői és a széles vállú technos vörös nadrágkosztüm. Hódító jelenség!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 16193
Hónap: 451
Nap: 14