Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Nyilas jegyűeknek!!!)

 Nyilas:

Színei: 
Gránátvörös, vérvörös, méregzöld, fekete, fekete és fehér, kontrasztos kék-vörös.

Milyen textilt viseljen? 
Bőrt, műbőrt, lakkot, vagy csillogó fekete lamét.

Öltözködése jellemzői: 
Titokzatos, misztikus jelenség, akiből árad a sötétség ereje. Tekintete olyan, mint a szfinxé: átható, hipnotizáló, kábító. Hangja szuggesztív, és sok esetben susogóan halk, hogy minél jobban odafigyeljenek rá. Fellépése határozott, megjelenése titokzatos varázslóra, vagy boszorkára emlékeztet. Legszívesebben sötét színekbe öltözik, kedveli a feketét. Hajlamos az erős kontrasztrokra, szereti a provokatív megoldásokat, nem áll távol tőle a lakk és a bőr.

A Skorpió férfi öltözéke: 
A divatos, sportos bőrdzsekije illik új cipőjéhez, vagy sildes sapkájához. Ujjatlan pólóban jár odahaza. Hasított bőr nadrágban szívesen jár, de egy divatos, fekete farmer egy jobb necc trikóval is elég abszurd egy skorpiónak, akárcsak egy fekete halálfejes pólóing. Elegáns helyekre is inkább ilyen holmikat vesz fel, általában titokzatos, polgárpukkasztó helyekre jár, vagy a soho mélyére, ahol elnézik neki tiltakozó viseleteit. Gyakran hord tetoválást, testékszert.

A Skorpió nő öltözéke: 
Szűk, fekete lakk, lamé, vagy bőr miniszoknya, mintás fekete, vagy hátul csíkos vörös harisnya (és nem harisnyanadrág!) erotikus fehérnemű, leheletvékony fehér blúz és magas sarkú, bőrszíjakból álló szandál. Bokalánc, tetoválás, testékszer. Partira elegánsan érkezik, szexis és kihívó. Miniszoknyát, vörös körmöket és valódi szőrme, földig érő bundát visel. Neccharisnyás lábait szívesen mutogatja. Viselkedése érzékien kihívó, de jól áll neki!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 16192
Hónap: 450
Nap: 13