Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhatippek (Oroszlán jegyűeknek!!!)

 Oroszlán:

Színei: 

Aranyszín, a narancssárga, és általában az élénk színek, valamint a fehér.

Milyen textileket viseljen? 
A bársony, a szőrmék és a királyi anyagok mindegyike, például a nehéz selyem.

Öltözködése jellemzői: 
Fellépése büszkeséget és öntudatosságot sugároz, tekintete nyílt, mély hangja búgó és egy kicsit hangos. Általános megjelenése impozáns és méltóságteljes. Legszívesebben bársonyba és selyembe öltözik, mint egy díva, haja oroszlánsörény, és gyakran ékszerezi magát arannyal vagy gyémánttal.

De ékszer és glória nélkül is királyi, királynői a megjelenése, mert meleg, megnyerő és szembeszökő kisugárzása önmagában is eléri a megfelelő hatást. Ami másokon rosszul áll, az rajta remekül érvényesül.

Az Oroszlán férfi öltözéke 
A fenséges holmik kedvelője. Ha eleganciáról van szó, ő igazán nem fukarkodik. Fehér szmoking, vörös csokornyakkendő, széles – akár arany – spanyol selyemöv, selyemsál, vagy ha lazább a helyzet, akkor színes selyeming, felgyűrt ujjal. Neki bizonyára Rolex karórája van – de legalábbis sikeres utánzat – és lábán afféle táncoló fekete lakkcipő. Még sportoláshoz is ékszert visel, sportosan is elegáns.

Az Oroszlán nő öltözéke 
Széles arany övvel hordott ruhák, élénk színű ruhák, vörös, és narancs árnyalatok. Szívesen hord bokacsizmát, még akár nyáron is. Kedveli a királynői holmikat. Főleg, ha estélyre hivatalos, akkor van igazán elemében. Nem mindig ízléses, de mindenestre ragyogó a külseje. Sokszor túl erős a sminkje, de messziről ez nem látszik. Szívesen hord arany cipellőt, feltűnő, arany és köves ékszereket, leopárd mintás kabátot, vagy éppen női frakkot csokornyakkendővel.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Március / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 42391
Hónap: 819
Nap: 27